četvrtak, 11. rujna 2014.

ABeCeDa

Već ste komentarima na mojoj Facebook stranici, preko poruka te e-mailom hvalili "rukom crtane/izrađene materijale" koje koristim u radu. 
Što da napišem, kako da objasnim, što da kažem? 
Jako me veseli crtanje i bojanje. 
Eto, kratko i jasno. Kad taj užitak spojim s maštom i logopedijom, nema mi kraja. Haha. 

Ovaj put donosim malu abecedu koja je rezultat mog rada s prvašićima.


Ovaj zadatak je bio pun pogodak -  primjetila sam tko još uvijek ne prepoznaje inicijalni glas u riječi te nema usvojenu glasovnu analizu i sintezu. Djeca su govorila što da crtam, a toj naredbi se nisam protivila. Iako, moram priznati da ću idućom prilikom sve prepustiti njima, makar ta C-Cipela izgledala kao Z-Zmija. Ovako smo dobili sličice koje smo obojali (neki spretnije, neki malo nespretnije), zalijepili na veliki plakat, objesili na vidljivo mjesto tako da ta naša ABeCeDa oduševljava apsolutno sve. Baš je fora za logopedski kabinet, ali i za učionicu!


A za kraj jedna ilustracija koja je nastala nekoliko dana prije početka nove školske godine. Škola jeeej - veselje. Ovo je moje prvo ljeto tijekom kojeg sam čula da stariji školarci s nestrpljenjem očekuju početak školske godine. Jesensko ljeto i redovite kiše uzrokovale su želju za povratkom u školske klupe. Školsko zvono se oglasilo, a ja još jednom želim sretnu i uspješnu novu školsku godinu svim roditeljima, kolegama i naravno, učenicima! SRETNO!

Pozdrav, 
Teta Logopedica


Nema komentara:

Objavi komentar