ponedjeljak, 16. prosinca 2013.

Inspo-blog-dan


U zadnje vrijeme dosta slobodnog vremena koristim surfajući internetom tražeći materijale za rad, inspiraciju DIY omiljenog procesa... 
I tako otkrivam jednu sasvim drukčiju dimenziju logopedije - kolege logoblogeri. Za razliku od male Hrvatske, u razvijenijim i bogatijim zemljama logopedi puno više koriste blog kao sredstvo komunikacije, odnosno pružanja informacija - kako kolegama, tako i roditeljima, drugim suradnicima i sl.  
Svaki novi post me oduševljava - od raznih aplikacija do handmade logopedskih materijala.

Osim logopeda, na popisu mojih omiljenih blogera našli su se kreativni nadobudni studenti, mladi roditelji sa zanimljivim pogledima na odgoj i obrazovanje, mame koje školuju djecu kod kuće pritom ih potičući na uvažavanje različitosti i razvijanje tolerancije, modni sladokusci i još hrpa zanimljivih likova... diljem svijeta. 

Razmišljala sam o tome da vam svoje omiljene kreativce i njihove blogove predstavim kroz neke od idućih postova jer njihov rad definitivno inspirira... I tako sam došla na ideju na uvedem ovaj inspo-blog-dan gdje ću vas upoznati s ljudima čiji rad i predanost nećete zaboraviti, čiju ćete kreativnost moći vrlo dobro iskoristiti... i naravno - naučiti nešto novo! Uskoro predstavljam i svog prvog inspo-blogera!



Pozdravlja vas Teta Logopedica!

Nema komentara:

Objavi komentar